Pax

Pax-tuotteita valmistaa ruotsalainen Volution Sweden AB, Tukholman lähistöllä sijaitsevassa Hälleforsnäsissä toimiva yritys. Suunnittelemme ja valmistamme tuotteemme itse. Suomen toimistomme sijaitsee Tikkurilassa.

Pax - innovaatioita vuodesta 1945

Paxin tuotekehityksen lähtökohtana on se, että tuotteiden on aina oltava sekä muotoilultaan että toiminnallisuudeltaan erinomaisia. Hyvä esimerkki ajattelustamme on ainutlaatuinen Momento II™ -ajastin, joka vähentää pyyhekuivaimen energiankulutusta jopa 75 prosenttia mukavuudesta tinkimättä.

 

Omistaja
Volution Group plc on johtava ilmanvaihtotuotteiden toimittaja, jonka päämarkkinat ovat Isossa-Britanniassa, Pohjoismaissa, Keski-Euroopassa ja Australasiassa. Heidän tuotteidensa on suunniteltu parantamaan asiakkaiden kokemusta ilmanvaihdosta vähentämällä energiankulutusta, parantamalla ilman laatua ja suunnittelua ja helpottamalla niiden käyttöä.
Ryhmä toimii kahden divisioonan kautta: Ventilation Group, joka toimittaa pääasiassa ilmanvaihtotuotteita asuin- ja liikerakennuksiin Iso-Britanniassa, Pohjoismaissa, Keski-Euroopassa ja Australasiassa; ja Torin-Sifan, joka toimittaa moottoreita, moottoroituja siipipyöriä, tuulettimia ja puhaltimia lämmitys- ja tuuletustuotteiden alkuperäisvalmistajille sekä asuin- että kaupalliseen rakentamiseen maailmanlaajuisesti.

Lisätietoja löytyy osoitteesta volutiongroupplc.com.