• Meistä

  img_pax_factory_01.jpg

 •  

  Pax – Innovaatioita jo vuodesta 1945

  Pax Ab on ruotsalainen yritys, jonka kotipaikka on Keski-Ruotsin Hälleforsnäsissä. Täällä me suunnittelemme, valmistamme ja kokoamme tuotteitamme.
  Valikoimassamme on suuri lajitelma ilmanvaihto- ja lämmitystuotteita, jotka kaikki edistävät kestävää, modernia ja terveellistä kotiympäristöä.
  Paxin perusidea tuotekehityksessä on aina ollut luoda tuotteita, joissa on otettu huomioon sekä tuotteen design että toimivuus. Hyvä esimerkki on Momento II ™, ainutlaatuinen ajastin, jotka säästävät jopa 75 prosenttia energiankulutuksesta mukavuudesta tinkimättä.

   

  Omistaja

  Volution Group plc

  Volution Group plc on johtava ilmastointituotteiden toimittaja Britanniassa, Pohjoismaissa, Keski-Euroopassa ja Austraaliassa. Heidän tuotteensa on suunniteltu siten, että ne parantavat asiakkaiden kokemuksia ilmanvaihdosta vähentämällä energiankulutusta ja parantamalla sisäilman laatua. Lisäksi ne on suunniteltu erittäin helppokäyttöisiksi.
  Konserni toimii kahdella toimialalla: Ventilation Group, joka toimittaa iv-tuotteita pääasiassa asuinkiinteistöihin ja kaupallisiin rakennuksiin Britanniassa, Pohjoismaissa, Keski-Euroopassa ja Australiassa; sekä Torin-Sifan, joka toimittaa moottoreita, moottoroituja siipipyöriä, puhaltimia ja tuulettimia laitevalmistajien lämmitys- ja ilmanvaihtotuotteisiin sekä asuin- että liikerakennuksissa maailmanlaajuisesti.

  Lisätietoja löytyy osoitteesta volutiongroupplc.com